Csevapcsicsa hagymával

  • 4 személyre
  • 35 perc
  • 764 kalória
  • mamuci
Megosztás

A kétféle húst kockákra vágjuk, majd kétszer ledaráljuk. Ezután a szódabikarbónával, a sóval, a borssal, a fokhagymával és a jéghideg vízzel alaposan összegyúrjuk. Letakarjuk, és hűtőszekrényben érleljük 1 éjszakán át. Másnap vizes kézzel hüvelykujjnyi kolbászkákat formálunk belőle,
Amikor a grillrostély kellően forró, és a faszén csak parázslik alatta, a húsos rárakjuk, és többször megforgatva 12 perc alatt megsütjük, közben kevés olajjal kenegetjük.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ek víz (hideg)
  • gerezd fokhagyma  
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • mk szódabikarbóna
  • 30 dkg sertéshús (zsíros, darált)
  • 70 dkg marhahús (zsíros, darált)  
  • mk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors (őrölt)
Vegye meg a hozzávalókat