Csészés vegyes gyümölcsleves

  • 6 személyre
  • 45 perc
  • 740 kalória
  • Andi80
Megosztás

A csésze mérete 2,5 dl, és idényen kívül, használhatunk mirelit gyümölcsöt is.
A gyümölcsöket alaposan megtisztítjuk, a cseresznye és az eper zöld részeit eltávolítjuk, a köszméte apró szárát és az elszáradt virágmaradványt lecsípjük.
A cseresznyét és a köszmétét feltesszük főni annyi vízben, hogy kicsit túlérjen a gyümölcsön.
Sózzuk, cukrozzuk és beleszórjuk a szegfűszeget. Kb. 4-5 percig forraljuk. Az epret is beletesszük
A pudingport csomómentesre keverjük a tejszínnel, és a leves levével kicsit bekeverjük, hogy ne legyen hideg, mikor a levesbe öntjük.
Beleöntjük a tejszínt a levesbe, beleszórjuk a vaníliás cukrot, és pár perc után elzárjuk.



Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat