Császármorzsa

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 638 kalória
Megosztás

A tojásokat kettéválasztjuk,a fehérjét habbá verjük.A sárgájához hozzákeverjük az összes hozzávalót ,majd hozzákeverjük a tojásfehérjét is.Fél órára hűtőbe tesszük.
Az egész masszát kivajazott serpenyőbe öntjük és elkezdjük sütni miután megpirult az alja megfordítjuk és a másik oldalát is megpirítjuk.Apróra törjük a fakanállal.Lekvárral,porcukorral fogyasztjuk.


Hozzávalók
  • 2.5 dl tej (tej)  
  • db Tesco Finest friss tojás (tojás)
  • ek liszt (liszt)
  • 10 ek búzadara (búzadara)
  • ek cukor (cukor)
  • mazsola (mazsola)
  • db vaníliás cukor (vaníliás cukor)
  • db citrom héja (citrom héja)
  • dkg vaj (vaj)  
Vegye meg a hozzávalókat