Csalamádé paradicsommal

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 228 kalória
  • Böbe
Megosztás

A legyalult nyersanyagokat összekeverjük 2 dl 10%-os ecettel, 15 dkg cukorral, fél csapott evőkanál bor kénporral. Annyi vízzel engedjük fel a mennyi ellepi. 1 napig állni hagyjuk, majd lazán üvegebe töltjük, levét ráöntjük.

Megjegyzés: Én azért szeretem, mert bármikor bontjuk fel ropogós az üvegben a zöldség.


Hozzávalók
  • 15 dkg cukor
  • dl ecet (10%os)
  • 0.5 ek kénpor
  • fej káposzta
  • fej vöröshagyma
  • üveg csemegeuborka
  • üveg paprika (ecetes)
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
Vegye meg a hozzávalókat