Csalamádé cseresznyepaprikával

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 1577 kalória
  • Bebka
Megosztás

4.5 kg fehérpaprika, fél kg cseresznyepaprika, 1 kg uborka (héjastól), 1.5 kg káposzta, 1 kg paradicsom (zöld), 1.5 kg hagyma, ezeket megtisztítjuk és felszeleteljük, 2-3 marék sóval, 6-8 órát állni hagyjuk, a sóból kinyomkodjuk.
Adunk hozzá: 90 dkg cukor, 7 dl 20%-os ecet, 5 dkg mustármag, 1 dkg törött bors, 2.5 kéntabletta, 1.5 dl vízzel összekeverve az egészet, lazán az üvegbe tölteni.


Hozzávalók
  • 2-3 marék Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 1.5 dl víz
  • 90 dkg cukor
  • kg Tesco Finest San Marzano paradicsom (zöld)
  • kg uborka (héjastól)  
  • dkg Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors (törött)
  • dl ecet (20%-os)
  • 4.5 kg paprika (fehér)
  • 1.5 kg hagyma
  • 1.5 kg káposzta
  • 2.5 db kéntabletta
  • dkg mustármag
  • 0.5 kg cseresznyepaprika
Vegye meg a hozzávalókat