Csalamádé 2

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 533 kalória
Megosztás

A hozzávalókat alaposan megmossuk. Az uborkát, a kicsumázott paprikát, a zöld paradicsomot és a hagymát legyaluljuk, egy nagy tálba.
Ha készen vagyunk, elkészítjük a felöntőlevet.
A cukrot, a sót a Na-benzonátot és a borként elkeverjük a 3 dl 10 %-os ecettel, majd ráöntjük a legyalult zöldségekre és összekeverjük.
Minimum 2- 3 órát állni hagyjuk, majd a csalamádét enyhén kinyomkodva, üvegekbe töltjük.

Tipp: Ne öntsük ki a maradék felöntőlevet, mert a csalamádé megszívhatja magát és akkor utántöltésre lesz szükség!

Nálunk nagy sláger, hamar elfogy ezért érdemes sokat csinálni belőle.

Jó étvágyat!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat