Crogue monsieur

  • 2 személyre
  • 15 perc
  • 131 kalória
Megosztás

Először elkészítjük a mártást. Besamelmártásnak indítjuk. A vajat felmelegítjük, majd beleszórjuk a lisztet. Melegítjük, kavargatjuk, majd lassan adagoljuk a forró tejet. Állandóan kavargatjuk, hogy ne legyen csomós. Besűrítjük, majd hozzákeverjük a mustárt. Ízesítjük sóval, borssal, szerecsendióval. Végezetül hozzákeverjük a tojássárgáját. Félretesszük hűlni.
Elkészítjük a 4 szelet rozsos toastkenyereket. Rárakunk egy szelet sonkát, minden szelet kenyérre. 1 ek. mártást teszünk a sokára, végezetül megszórjuk a reszelt sajttal. Befedjük a kenyér másik felével, kicsit rányomjuk .
Serpenyőben, vajon, szép pirosra, ropogósra sütjük. A kenyereket kettévágjuk, majd forrón tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat