Citrusos-joghurtos torta

  • 8 személyre
  • 90 perc
  • 1115 kalória
  • Era
Megosztás

A babapiskótát tegyük nagy műanyag zacskóba, és nyújtófával zúzzuk teljesen apróra.
A margarint olvasszuk meg, dolgozzuk össze a piskótamorzsával, majd nyomkodjuk sütőpapírral kibélelt, kapcsos tortaformába.
A krémsajtot, a joghurtot és a lime-levet keverjük össze, kézi mixerrel.
A tortazselét, a cukrot, a narancs-, a citrom- és a grépfrútlevet melegítsük fel egy lábasban, és habverővel dolgozzuk a sajtkrémbe.
A krémet töltsük tortaformába, és 3 órára tegyük hűtőszekrénybe.
Tálalás előtt, díszítsük a torta tetejét felvert tejszínhabbal.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat