Citrusillatú fűszeres olaj

  • 4 személyre
  • 5 perc
  • 2301 kalória
  • Matka
Megosztás

Reszeljük le a citromhéjat és keverjük ki az olajjal, majd töltsük üvegekbe.
Ajándékozáskor szalaggal, átlyukasztott babérlevéllel, fahéjjal díszítjük.
Csatolhatunk melléjük rövid használati utasítást is, amely szerint:
Ha az olajból elhasználunk, ügyeljünk arra, hogy a füveket az olaj szintje alá dugdossuk, mert különben könnyen megpenészednek.
Ha már kevés az üvegben az olaj, érdemes leszűrni és lezárt üvegben, hűvös helyen tárolni.
Hetekig, hónapokig eltartható.


Hozzávalók
  • 10 db citrom
  • l Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
Vegye meg a hozzávalókat