Citromos szelet

  • 6 személyre
  • 30 perc
  • 766 kalória
  • Lottesz
Megosztás

A tejfölt elkeverjük a két citrom lereszelt héjával, az egyik citrom levével és a 10 evőkanál porcukorral.
A felvert tejszínhabot óvatosan hozzákeverjük.
Egy tálba, alulra egy sor babapiskótát fektetünk, majd rákenünk a krémből.
Ismét egy sor babapiskóta következik, majd ismét krém. Így tovább, amíg van hozzávalónk.
Alufóliával letakarjuk, majd hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek, és a babapiskóta is megpuhuljon.
A tetején elhúzzuk ízlésesen, a tejszínhabot.
Ha időben késve vagyunk, és nincs több óránk kivárni, míg a piskóta megpuhul, mielőtt a tálba tesszük, kis vanillincukros tejjel meglocsolhatjuk, így kicsit segítünk neki, hogy gyorsabban összeérjen az íze.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat