Citromos mascarponés pohárkrém

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 753 kalória
Megosztás

A babapiskótát vágjuk apróra vagy reszeljük le.
A mascarponét keverjük ki a porcukorral és a joghurttal sima állagúra 5 perc alatt.
Ezután a tejszínt verjük kemény habbá vaníliás cukorral,majd forgassuk bele a mascarponés krémet.
Keverjük össze alaposan és reszeljünk bele citromhéjat és egy citrom kifacsart levét is keverjük bele.
Ha összeállt a hab,akkor rétegezzük poharakba.
A poharakat töltsük meg félig a habbal,majd szórjuk rá a babapiskótát és fedjük be habbal.
Rakjuk hűtőbe 30 percre.Friss gyümölcsökkel tehetjük változatossá.


Hozzávalók
  • 30 dkg mascarpone
  • db citrom
  • 10 dkg porcukor
  • dl növényi tejszín
  • tasak vaníliás cukor
  • 450 g natúr joghurt
  • csomag babapiskóta
Vegye meg a hozzávalókat