Chilis sertéstarja

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 307 kalória
  • Joe
Megosztás

A fokhagymát apróra vágjuk, vagy lereszeljük. A tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, az inas, hártyás részeket bevagdossuk. A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flekken fűszerrel, chilivel és a fokhagymával. Kevés olajat öntünk rá és a hűtőbe tesszük, egy órára. Még jobb, ha a húst előző nap bepácoljuk. A húst serpenyőben, kevés olajon átsütjük, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a paradicsompürét és a mustárt. Beleteszünk apróra vágott chilit, vagy chiliport, csipet sót, majd megszórjuk a liszttel és két-három percig pirítjuk. Kevés vizet öntünk rá és kiforraljuk. A húst a pecsenyelével, rizzsel és sült újburgonyával tálaltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat