Chilis-mézes pecsenyekacsa szárnytő

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 1301 kalória
  • Joe
Megosztás

A szárnytöveket megtisztítjuk, megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A kacsaszárnyakat sózzuk. Összekeverjük az olívaolajat a mézzel, chili szósszal, átnyomott fokhagymával és a fűszerekkel. A szárnytöveket ebbe a páclébe forgatjuk és legalább egy órára a hűtőbe tesszük. Ezt előző nap is megtehetjük, akkor még finomabb lesz a hús. A szárnytöveket egy tepsibe tesszük, közé rakjuk a négybe vágott vöröshagymát. Egy deci vizet öntünk alá és lefóliázva, egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap (20-30 perc). Köretnek sült újburgonya és friss saláta készült mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat