Chilis-csokis csirke

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 627 kalória
  • encica
Megosztás

A csirkecombokat félbevágjuk, sóval, borssal meghintjük, szójaszósszal meglocsoljuk.
Olajjal kikent tepsibe fektetjük, rákarikázzuk a chili paprikákat, ráöntjük a bort, és forró sütőben 40-45 perc alatt szép pirosra sütjük,
miközben a saját levével öntözgetjük.
Ha a combok megsültek, a csokit gőz felett megolvasztjuk, rászűrjük a pecsenyelevet, és chilivel ízesítjük.
A csirkecombokat ezzel a mártással tálaljuk. Sült krumplit vagy tészta körettet adunk hozzá


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • db chilipaprika
  • kk chilipaprika (őrölt)
  • ek szójaszósz
  • 20 dkg étcsokoládé
  • dl vörösbor (száraz)  
  • db csirkehús (comb)
Vegye meg a hozzávalókat