Chilis csirkemell

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 489 kalória
  • Szandy85
Megosztás

A csirkemelleket az elkészítést megelőző napon be kell pácolni.
A húst megsózod, borsozod, péppé zúzott fokhagymával bedörzsölöd, majd vékonyan bekened mustárral.
Az így előkészített hússzeletekre öntöd rá az olívaolajat, majd az egész tálat lefedve, egy napig a hűtőben pihenteted.
Másnap kevés olajon megsütöd a húst.
A paradicsompürét kicsit megpirítod, belekevered a chiliport, fokhagymát, sót, oregánót és bazsalikomot adsz hozzá.
Ha túl sűrű, akkor egy kis vízzel felöntöd a szószt.
Ezután öntsd rá a mártást a husikra.
Párolt rizzsel tálalhatod.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat