Chilis babsaláta

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 435 kalória
  • Koviki
Megosztás

Főzzük puhára a babot, majd szűrjük le. A vöröshagymát reszeljük le.
A paprikákat vágjuk csíkokra, a paradicsomot nyolcadoljuk.
Nagy üvegtálban, keverjük össze a fenti hozzávalókat, szórjuk meg kevés chiliporral és sóval.
Az ecetet és olajat összevegyítve, öntsük a salátánk tetejére.
Hűtsük be, tálalás előtt!




Hozzávalók
  • 30 dkg bab
  • 30 dkg Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • db zöldpaprika
  • db csípős paprika
  • fej vöröshagyma
  • 0.25 tk chilipaprika
  • ek borecet
  • ek Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
Vegye meg a hozzávalókat