Chilis bab

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 741 kalória
  • Dorii90
Megosztás

Előző este beáztatjuk a babot. Főzés előtt egy órával, összekeverjük a darált húst a paprikával, a vegetával és a borssal.
A hagymát az olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk az előzőleg bekevert darált húst, oregánóval és chilivel ízesítjük.
Ha kicsit átfőtt, felöntjük a leveskockából készített alappal, kissé összefőzzük, majd hozzáadjuk a babot. Az elfőtt lét a sűrített paradicsom és víz keverékével pótoljuk.
Amikor a bab megfőtt, hozzáadjuk a kukoricát és sűrűn kevergetve lefőzzük a levét.
Kenyérrel fogyasztjuk, kitűnő borkorcsolya (száraz fehér bor illik hozzá).


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat