Céklás-csokis sütemény

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 725 kalória
Megosztás

Vízgőz felett, olvasszuk fel a csokoládét. Egy edényben keverjük össze a lisztet, a sót és a szódabikarbónát.
Másik edénybe tegyük a tojásokat, a cukrot és az olajat.
Habverővel keverjük kb. két percig, adjuk hozzá a megfőzött és lereszelt céklát, az olvasztott csokoládét és a vaníliás cukrot.
Utána óvatosan keverjük bele a lisztes keveréket.
Jól kivajazott és lisztezett tepsiben, 150 fokon, legalább 25-30 percig süssük.
Célszerű fogvájóval sütéspróbát végezni.
Kockára vágva, porcukorral hintsük meg.
Süthetjük muffin sütőformában is.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat