Carbonara olívásan

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 940 kalória
  • Ani
Megosztás

A tésztát, sós vízben megfőzöm és nem szűröm le, hogy jó ragadós legyen!
Összevágom a hagymát, a sonkát és a zöldséglevelet.
Az olajon üvegesre pirítom a hagymát, majd néhány percre lefedem, hogy párolódjon egy kicsit.
Megsózom és borsozom, ízlés szerint.
Hozzáadom a sonkát, majd ismét pirítani kezdem úgy, hogy szép kis színe legyen.
Ha jónak látom, beleteszem a zöldséglevelet és addig sütöm pici lángon, míg a zöldséglevél összefonnyad.
Ha ez kész, leszűröm a tésztát és a két egész tojást, egyenként ráütöm, majd jól összekavarom.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • db Tesco Finest friss tojás
  • 2-3 ek Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • fej vöröshagyma
  • 0.20 kg sajt  
  • 0.30 kg sonka
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csokor petrezselyemzöld
  • 40 dkg spagetti
Vegye meg a hozzávalókat