Capresesaláta

  • 4 személyre
  • 20 perc
  • 195 kalória
  • Ildikó
Megosztás

A sajtot vékony szeletekre vágjuk. A paradicsomot úgy vágjuk fel, hogy a szárrésze még összetartsa. Az így keletkezett résekbe dugjuk a sajt szeleteket. Az olajból, bazsalikomból, oreganóból, kapribogyóból, sóból és borsból öntetet készítünk és ráöntjük a paradicsomra. Hűtés után tálalható.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 0.5 kg Tesco Finest San Marzano paradicsom (fürtös)
  • 25 dkg mozzarella  
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet bazsalikom
  • csipet oregáno
Vegye meg a hozzávalókat