Brokkolis palacsinta

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 640 kalória
  • Melinda
Megosztás

A brokkolit megpároljuk a párolóedényben. Hagyományos módon, palacsintákat sütünk.
Elkészítjük a mártást:
A megpucolt zöldségeket felszeleteljük, edénybe rakjuk, a csonttal együtt. Ízesítjük és készítünk egy tömény húslevest.
Amikor minden megpuhult, leszűrjük a levest (ezt kínálhatjuk cérna metélttel).
A zöldségeket összeturmixoljuk. A cukrot karamellizáljuk és 1 dl vízzel addig forraljuk, amíg a cukor felolvad.
Ekkor beleöntjük a zöldségpépet, hozzáadjuk a tejszínt, mustárral és citromlével ízesítjük.
A brokkolival betöltött palacsinták mellé tálaljuk a mártást.
 


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat