Brassói aprópecsenye felturbózva

  • 5 személyre
  • 50 perc
  • 3370 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A húst és a szalonnát kockákra, vagy csíkokra vágjuk, tetszés szerint.
A burgonyát megtisztítjuk és felkockázzuk.
A hagymákat apróra vágjuk.
A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.

Elkészítés:
A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát és megdinszteljük.
Hozzáadjuk a fokhagyma 3/4 részét és a húst, sózzuk, borsozzuk és egy csipet majoránnát teszünk rá.
Mindig csak pár csepp vizet hozzáadva, készre pároljuk.
Ha a hús megpuhult, hozzáadjuk a paradicsompürét, a paprika csíkokat és átpirítjuk.
Rátesszük a maradék fokhagymát, elkeverjük, de nem főzzük tovább.
A burgonyát, bő olajban kisütjük és a húshoz keverjük.
Uborkasalátát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat