Brassói aprópecsenye 3

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 895 kalória
  • Lazika
Megosztás

Mikróban, 2-3 perc alatt, kisütöm a szalonna zsírját.
A szalonnazsírt egy lábasba öntöm és félig megpirítom benne a hagymát.
Amikor kezd aranyszínű lenni, beleteszem a lereszelt (összezúzott) fokhagymát.
Beleteszem a csíkokra vágott húst. Sózom, borsozom.
Folyamatosan kevergetve, 4-5 percig pirítom, aztán teszek bele 1 evőkanál piros aranyat és 1 evőkanálnyi ketchupot.
Jól összekeverem és fedő alatt, puhára párolom. Csak nagyon kevés vizet kell alá önteni. Főzés közben, gyakran megkeverem.
A végére, a fölösleges vizet el kell párolni.
Ha kész, összekeverem a bő olajban, frissen sült kocka burgonyával és tálalom.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat