Bosanski lonac kicsit egyszerűbben

  • 10 személyre
  • 140 perc
  • 326 kalória
  • sz.eszter
Megosztás

Az összes hozzávalót felvágjuk.
Az edénybe rétegenként rakjuk bele, legalulra tesszük a hagymát, a paradicsomot, a paprikát. Arra a húst, a zöldséget, sárgarépát, a zöldbabot és a gombát. Addig rétegezzük, amíg tele nem lesz az edény.
A rétegek között, a húst fűszerezzük ízlés szerint.
Vízzel felöntjük és 2 órára a sütőbe rakjuk, 250 fokra. Kemencében gyorsabban kész.
Néha megkóstoljuk és fűszerezünk, ha kell.
Ha szükséges, pótoljuk a folyadékot.


Hozzávalók
  • kg csirkecomb  
  • kg hagyma
  • 0.5 kg zöldbab
  • kg gomba
  • 0.5 kg sárgarépa
  • 25 dkg zöldség
  • kg Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • 75 dkg paprika
Vegye meg a hozzávalókat