Borsos tokány

  • 6 személyre
  • 90 perc
  • 777 kalória
  • Mária
Megosztás

1 kg lapockát vékonyan felcsíkozunk. 3 nagy fej hagymát megpucolunk, majd karikára vágunk.
Olajon megfuttatjuk, majd belerakjuk a csíkozott húst.
Pici vízzel felöntjük. Fedő alatt, puhára pároljuk.
Sóval, pirospaprikával és borssal fűszerezzük. A borssal bőven szórjuk meg, mivel a hagyma édessége elbírja a borsot.
Sós burgonyával tálaljuk.


Hozzávalók
  • fej hagyma
  • kg sertés lapocka  
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • adag Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • adag Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • kanál pirospaprika
Vegye meg a hozzávalókat