Borsos tokány tarhonyával

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 984 kalória
  • Teri51
Megosztás

A sertéshúst félujjnyi csíkokra vágjuk, szintúgy a szalonnát is, amit lepirítunk.
A félkarikára vágott hagymával összepirítjuk és a húst rátéve, zsírjában pirítva megpároljuk, majd hozzátesszük a fűszereket.
Amikor félig megfőtt, akkor tesszük hozzá a paradicsompürét. A fehérbort csak akkor öntsük bele, amikor elkészült.
A körethez a hagymát és a szalonnát apró kockára vágjuk, a szalonnát kissé lepirítjuk.
Utána együtt pirítjuk tovább a hagymával és a tarhonyával, végül, mielőtt felengedjük a vízzel, beletesszük a paprikát, a paradicsomot, valamint a fűszerpaprikát is. Fedő alatt megpároljuk, ízlésesen tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat