Borsos tokány főtt tésztával

  • 5 személyre
  • 70 perc
  • 556 kalória
  • huszanke
Megosztás

A húst ceruza vastagságúra vágjuk, a hagymát felaprítjuk.
Egy lábasban, a füstölt szalonna zsírját kisütjük, amennyiben nem elegendő, kevés olajat öntünk hozzá, majd beletesszük a hagymát, amit üvegesre pirítunk. Ezt követően, hozzáadjuk a húst, jól átforgatjuk, majd felengedjük vízzel.
Ízesítjük sóval, borssal, ételízesítővel, majd amikor felfőtt, beletesszük a paradicsomot, paprikát és a lecsót.
Időközönként megkeverjük, és addig főzzük, amíg a hús megpuhul.
Kifőtt tésztával tálaljuk, melyhez ízlés szerint savanyúságot, vagy tejfölt fogyaszthatunk.



Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat