Borsos Karajtekercsek burgonyavariációkkal és szejtánnal

  • 2 személyre
  • 60 perc
  • 585 kalória
Megosztás

Elkészítés
1. A karajból nagyon vékony szeleteket vágunk.
2. Sonkahagymát, metélőhagymát olívás vajon sóval és a borsokból készített keverékkel lepirítjuk és a húsokra kenjük.
3. A szeleteket feltekerjük és szorosan folpackkal rögzítjük. 60 fokos sütőben szuvidáljuk.
4. Édesburgonyából karikákat, illetve köröket vágunk.
5. Előfőzzük, majd enyhén cukros, sós tisztított vajban átpároljuk.
6. Egyik burgonyából finomra vágott sonkahagymával, metélőhagymával, sóval, borssal, olívával, fehérborecettel langyos salátát készítünk.
7. A többi főtt burgonyát áttörjük és vajjal, pici főző lével habosítjuk.
8. A szejtánt felvágjuk és kevés olívaolajon megpirítjuk mindkét oldalát
9. A szuvidált tekercseket kicsomagoljuk és olívás, baconos serpenyőben átpirítjuk. Tálalás előtt pihentetjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat