Borjútatár – A konyhafőnök második adásának receptje

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 621 kalória
Megosztás

Elkészítés:
1. A húst apró darabokra vágjuk. A mogyoróhagymát finomra aprítjuk.
2. Mindkettőt egy tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a dijoni mustárt, a kakukkfüvet és az apróra vágott uborkát.
3. Hozzáadjuk a szoba hőmérsékletű vajat és krémesre keverjük.
4. Az almát kicsumázzuk és legyaluljuk. Az édesköményt julienne-re vágjuk.
5. A többi hozzávalót kikeverjük, és a salátát a vinegrett-el összeforgatva tálaljuk.


Hozzávalók
  • 20 dkg borjúhús (borjúszűz)
  • dkg vaj
  • db mogyoróhagyma
  • tk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral (dijoni)
  • db savanyú uborka
  • ág kakukkfű
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • db alma (zöldalma)
  • db édeskömény
  • 0.5 db citrom leve
  • ek ecet (sherryecet)
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ek Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
Vegye meg a hozzávalókat