Borjúpaprikás burgonyasalátával

  • 8 személyre
  • 120 perc
  • 931 kalória
  • batorinandor@vipmail.hu
Megosztás

A hagymát apróra vágjuk és az olajon megpirítjuk.
Az összekockázott húst hozzáadjuk és lepirítjuk, a tűzről lehúzva meghintjük fűszerpaprikával.
Ezután adjuk hozzá a többi zöldséget.
Kb. másfél óráig pároljuk, míg a hús puha lesz.

Burgonya saláta:
A burgonyát sós vízben megfőzzük, felkarikázzuk és hűlni hagyjuk.
Addig elkészítjük a mártást:
A tejfölt a majonézt és a többi hozzávalót összekeverjük.
A hagymát apró kockákra vágjuk és belekeverjük, végül hozzáadjuk a petrezselyemzöldet és a burgonyát.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat