Bőrén sült fogas pirított zöldségekkel

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 1033 kalória
Megosztás

A halfilét vágjuk 3-4 ujjnyi darabokra és sózzuk meg. Hagyjuk állni 10-15 percet, addig az összes zöldséget vágjuk csíkokra.
Serpenyőben melegítsünk olívaolajat és pirítsuk meg benne a zöldségeket, kevés sóval és borssal ízesítsük.
A másik serpenyőben pedig, melegítsünk vajat, melyben a lisztbe mártott haldarabokat sütjük meg.
Bőrös felével lefelé kezdjük el sütni, a halat.
Tálaláskor a zöldségekre tálaljuk a halat és adjunk mellé citromot.


Hozzávalók
  • 80 dkg halfile
  • 20 dkg vaj
  • 10 dkg liszt  
  • db kaliforniai paprika
  • db sárga kaliforniai paprika
  • db répa  
  • db cukkini
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • db citrom
  • fej lilahagyma
  • fej hagyma
  • dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
Vegye meg a hozzávalókat