Bió zöldfűszeres kuglóf

  • 4 személyre
  • 75 perc
  • 475 kalória
Megosztás

Bio recept, bio termékek felhasználásával.

Keverjük össze a száraz alapanyagokat, egy tálban.
A többi hozzávalót keverjük össze alaposan egy robotgéppel, és lassan keverjük bele a száraz alapanyagokat.
Ha összeállt a tészta, akkor vajazott-lisztezett formába öntjük, és előmelegített sütőben, 175 fokon süssük meg.
Kiváló a kuglóf hideg sültek, felvágottak mellé, de tökéletes sörkorcsolya is.


Hozzávalók
  • 50 dkg liszt (Biopont Bio finomliszt)
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj (Bio finomított étolaj)
  • kanál Tesco Finest genovai zöld pesto bazsalikommal és extra szűz olívaolajjal (Alce Nero Bio pesto)
  • db Tesco Finest friss tojás
  • kk sütőpor
  • kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet fehérbors
  • kanál reszelt parmezán
  • dl tej  
Vegye meg a hozzávalókat