Berlini vagdalt

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 430 kalória
  • Ilike
Megosztás

Áztassuk a zsemléket 10 percig, hideg vízben. Nyomkodjuk ki, majd keverjük el a darált hússal.
A hagymát vagdaljuk apróra, majd keverjük a tojással, a darált húsos masszához.
Fűszerezzük sóval, borssal, paprikával. Formázzunk a keverékből, nedves kézzel, 8 db lapos korongot.
Egy serpenyőben forrósítsuk fel a zsírt, süssük benne a vagdaltat, mindkét oldalán, 6-6 percig, ropogósra.


Hozzávalók
  • db zsemle
  • 500 g darált hús  
  • db Tesco Finest friss tojás
  • fej hagyma
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • tk pirospaprika
  • ek zsír
Vegye meg a hozzávalókat