Bécsi szelet burgonyával

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 571 kalória
Megosztás

A marhahúst felszeleteljük, vékony szeletekre. Fólia között, finoman átklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, ezután kicsit állni hagyjuk.
A tojásokat felverjük, ízesítjük. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd a tojásba mártjuk és ezután a zsemlemorzsába forgatjuk.
Egy serpenyőben az olajat felforrósítjuk és a húsok mindkét felét megsütjük.
A burgonyát megtisztítjuk, vékonyra szeleteljük és sózzuk. Ezután olajban megsütjük.
Tálaljuk ízlés szerint, rizzsel, salátával, ki hogy szereti.


Hozzávalók
  • 1.5 kg marha comb
  • db Tesco Finest friss tojás
  • csomag liszt  
  • csomag zsemlemorzsa
  • kevés Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • dkg burgonya  
  • kevés Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • kevés Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
Vegye meg a hozzávalókat