Bazsalikomos-pestós spagetti parmezánnal

  • 4 személyre
  • 25 perc
  • 483 kalória
Megosztás

Előkészítjük a turmixgépet. Beletesszük a pestót, parmezánt, a fokhagymát, a fenyőmagot és egy csipet sót, és krémes állagúra turmixoljuk. Megfőzzük a spagettit a csomagoláson szereplő utasítás szerint, majd összekeverjük a pestós szósszal!A kész tésztát tányér közepére halmozzuk, és megszórjuk reszelt parmezánnal!


Hozzávalók
  • 60 g Tesco Finest genovai zöld pesto bazsalikommal és extra szűz olívaolajjal
  • ek reszelt parmezán
  • ek fenyőmag darálva
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 500 g spagetti
  • 50 g reszelt parmezán
Vegye meg a hozzávalókat