Batyus sült tarja burgonyával

  • 4 személyre
  • 100 perc
  • 1454 kalória
Megosztás

A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk.
A hagymát vékonyan felkarikázzuk.
A sütőt előmelegítjük, 200 fokra (légkeveréssel).
Pár kanálnyi olajon, 1-2 perc alatt, megpirítjuk a hússzeletek mindkét oldalát.
Négy, nagyobb kocka alakú alufólia alját picit megolajozunk, majd ráteszünk pár szelet burgonyát és egy-egy szelet tarját.
Rákenünk 1 ek. mustárt, sózzuk, borsozzuk, elrendezünk rajta pár karika hagymát és szalámit.
Az alufóliát légmentesen becsomagoljuk, a hús körül.
Sütőrácsra emeljük, és kb. 1,5 órára betesszük sülni.
A sülési idő után, óvatosan kibontjuk a csomagokat, a húst megszórjuk a reszelt sajttal, és újabb kb. 10 perc alatt, rápirítjuk a forró sütőben.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat