Barbecue csirkeszárnyak

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 727 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:A hagymákat apróra vágjuk vagy lereszeljük.
A paradicsomokat leforrázzuk, lehúzzuk a héjukat majd kis kockákra vágjuk. A csirke szárnyakat megtisztítjuk,majd a szárnyvégeket lecsípjük és a szárnyat a forgónál ketté vágjuk. A húst sózzuk.
Elkészítés:A cukrot kevés olajon arany barnára pirítjuk. Rátesszük a hagymát,egy-két percig pirítjuk. Beletesszük a többi hozzávalót és kis lángon sűrűn kevergetve egy órát főzzük. Ha szükséges kevés vizet önthetünk alá.
A csirke szárnyakat grillen vagy sütőben a szósszal kenegetve szép pirosra sütjük. A maradék szószt hűtőben lezárt üvegben tárolhatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat