Bárányleves

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 753 kalória
  • Elvi
Megosztás

A húst lefejtjük a csontról, majd kockákra vágjuk.
A hagymát a zöldjével együtt, apróra vágjuk.
A vajban megpároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a csontokat és megpirítjuk.
Ráöntjük a felforralt húslevest, a citromlé felét, a zúzott fokhagymát és sóval, borssal ízesítjük.
Fedő alatt, 10 percig, kis lángon főzzük, majd beletesszük a húskockákat és még 15 percig főzzük.
Hozzáadjuk a zöldségeket és készre főzzük.
Ha szükséges, újrafűszerezzük, végül hozzáadjuk a maradék citromlevet, a mentaleveleket, a kaprot és a koriandert.
Tejszínnel elkeverjük a leves levét és a leveshez adjuk.
Melegen, tálkákban tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat