Bárányfilé gorgonzola mártással

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 1644 kalória
  • Karcsi
Megosztás

A burgonyát meghámozzuk, sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük és lereszeljük.
Liszttel, tejföllel és szódabikarbónával kidolgozzuk, tetszés szerint fűszerezzük, gombócokat formázunk és bő, forró olajban kisütjük. A fokhagymát áttörjük.
A húst sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük fokhagymával. Hozzáadjuk a kakukkfüvet és a rozmaringot.
A sajtot felkockázzuk, a serpenyőbe öntjük a levest és a tejszínt, forraljuk. Hozzáadjuk a sajtot és felolvasztjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Felhevítjük az olívaolajat és a hússzeleteket megpirítjuk. A húst a mártással, burgonyafánkkal tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat