Bakonyi ragu

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 533 kalória
  • szalaizoltanne
Megosztás

A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és az olajon megdinszteljük.
A gomba lehet friss, de jó hozzá a konzerv gomba is, a lényeg, hogy fel kell szépen szeletelni, és a hagymához tesszük puhulni.
A sertéshúst kockára vágjuk (szerintem így jobban átjárják az ízek:)).
Ha a gomba puha, hozzátesszük a húst és a fűszereket, ízlés szerint.
Ha a húskockák kifehéredtek, rátesszük a pirospaprikát, ezzel is összekeverjük.
Fedő alatt megpároljuk, majd rátesszük a tejfölt, és jól összerottyantjuk.



Hozzávalók
  • 0.5 kg sertéscomb
  • 25 dkg gomba
  • fej vöröshagyma
  • tk pirospaprika
  • doboz tejföl  
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • 25 dkg tarhonya
Vegye meg a hozzávalókat