Baconos túróval töltött gombafejek

  • 5 személyre
  • 40 perc
  • 2302 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A bacont, pórét és a füstölt sajtot apró kockákra vágjuk.
A gombát alaposan megmossuk, szárait kiszedjük.

Elkészítés:
A bacont kipirítjuk és szűrőn lecsepegtetjük.
A túrót elkeverjük a tejföllel, póréhagymával, füstölt sajttal, baconnel, sóval /ha szükséges / és borssal.
A túrós krémet a gombafejekbe töltjük és 2-2 hasonló méretűt \"összeragasztunk\".
A gombafejeket duplán bepanírozzuk /liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa / és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Tetszőleges köretet, tartármártást kínálhatunk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat