Baconös töltött pulykamell szalmakazalban

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 1228 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A paprikát,főtt füstölt tarját kis kockákra a snidlinget apróra vágjuk.
Elkészítés:A fetát villával összetörjük,hozzákeverjük a mustárt,borsot,tarját,paprikát és a snidlinget. Nem sóztam mert a feta elég sós.
A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk amire előtte 1-1 szelet bacont teszünk majd ráhajtjuk a másik felét. A zsemlemorzsába keverjük a szezámmagot majd a szokásos módon bepanírozzuk a betöltött pulykamelleket. Bő olajban kisütjük.
A körethez a burgonyát vékony csíkokra /szalmára/vágjuk és bő olajban kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
  • szelet pulykamellfilé
  • 20 dkg feta sajt
  • db kaliforniai paprika
  • szelet bacon  
  • csokor snidling
  • tk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • 10 dkg füstölt hús
  • kevés Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • 20 dkg finomliszt
  • db Tesco Finest friss tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • kanál szezámmag
  • kg burgonya  
Vegye meg a hozzávalókat