Bacon-nel, újhagymával és krémsajttal töltött sertésborda

  • 4 személyre
  • 25 perc
  • 1380 kalória
  • Joe
Megosztás

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A hagymákat 5-6 cm-es darabokra vágjuk.
Mindegyik hússzeletre, teszünk 2-2 szelet bacont, 1-2 db újhagymát és 1-1 kockasajtot.
A karajszeleteket összehajtjuk, rozslisztbe, felvert tojásba, rozsos zsemlemorzsába forgatjuk, majd bő olajban kisütjük.
Köretnek szalmaburgonyát és friss salátát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
  • szelet csontozott sertéskaraj
  • db medvesajt
  • szelet bacon  
  • szál újhagyma
  • tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 20 dkg rozsliszt
  • db Tesco Finest friss tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat