Babgulyás ahogyan mi szeretjük

  • 10 személyre
  • 120 perc
  • 585 kalória
  • huszanke
Megosztás

A vöröshagymát apróra vágjuk, majd a füstölt szalonna zsírján lepirítjuk.
A tűzről levéve megszórjuk őrölt csemegepaprikával, majd hozzáadjuk a kockákra vágott sertéshúst, és átforgatjuk.
Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk ételízesítővel, majd felengedjük vízzel.
Beletesszük az erős paprikát, a zöldpaprikát, a sárgarépát, a petrezselymet, a babot, majd addig főzzük, amíg a hús és a bab megpuhul.
Ekkor a tojásból, sóból és réteslisztből elkészítjük a csipetkét, amit a levesbe teszünk, és néhány perc alatt, a levesben puhára főzzünk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat