Az én langallóm

  • 6 személyre
  • 40 perc
  • 1351 kalória
  • Csak Simán Kata
Megosztás

Az élesztőt kevés vízben, a cukorral felfuttatom. A sót a liszthez keverem.
Ha az élesztő felfutott, hozzákeverem a liszthez. Annyi vizet adunk még hozzá, hogy egynemű tésztát tudjunk gyúrni.
Ha kész, meleg helyre tesszük keleszteni, kb. 1 órára.
Mikor megkelt, kinyújtjuk, tepsibe tesszük, megkenjük a tejföllel, amibe előzőleg a fokhagymát belereszeltük.
A tejfölre szalonnát és hagymát teszünk, majd betesszük a sütőbe.
Mikor a tészta kezd átsülni, kivesszük, rászórjuk a reszelt sajtot, visszatesszük a sütőbe és készre sütjük!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat