Avokádókrém pirítóssal, káposztasalátával

  • 2 személyre
  • 30 perc
  • 461 kalória
  • csapokata
Megosztás

Meghámozzuk és feldaraboljuk az avokádót, majd villával szétnyomkodjuk.
Hozzáadunk kb. 1 evőkanál étolajat, sót, borsot, kevés citromlevet ( kb. 1/4 citrom levét).
A káposztát felkockázzuk, a paprikát és az uborkát is felvágjuk.
Ráöntjük a fél citrom levét, az olajat, majd sózzuk.
Pirítóssal és egy csésze forró teával tálaljuk. :)


Hozzávalók
  • db avokádó
  • 0.25 db citrom
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • 0.5 fej káposzta
  • db paprika  
  • 0.5 db kígyóuborka
  • 0.5 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • 0.5 db citrom
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • szelet kenyér  
Vegye meg a hozzávalókat