Aszalt szilvás szűzpecsenye

  • 6 személyre
  • 90 perc
  • 1120 kalória
  • Danilla
Megosztás

Előző nap, a szűzpecsenyéket óvatosan felszúrjuk.
Egy nagyobb tálban összekeverjük az étolajat, a mustárt, a fűszereket és az összezúzott fokhagymát.
A szűzpecsenyéket egyesével beletesszük, majd jól átdörzsöljük a páccal kívül-belül és benne is hagyjuk a tálban őket.
Folpackkal lefedjük és másnapig hűtőbe tesszük.
Mikor kivesszük, egy serpenyőben, forró olajban, néhány perc alatt kérget sütünk rá.
Hagyjuk kihűlni, majd megtöltjük aszalt szilvával.
Ezután hústűvel, vagy fogvájóval összetűzzük a "száját" és beletekerjük baconbe mindegyiket.
Hőálló tálba, vagy tepsibe tesszük, ráöntjük a maradék pácot, lefedjük alufóliával és közepes lángon, puhára sütjük.
Ha megpuhult, levesszük az alufóliát és nagyobb lángon, pirosra sütjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat