Aszalt paradicsomos, zöldfűszeres csirkecomb

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 465 kalória
Megosztás

A csirkéket egy kevés forró vaj és olaj keverékén megpirítjuk, odafigyelve, hogy ne égjen meg a vaj. Amikor szép aranybarna kivesszük a serpenyőből, félrerakjuk és a felesleges zsiradékot kiöntjük a serpenyőből. Újból teszünk bele vajat és a szeletelt fokhagymát megpirítjuk, majd egy kevés vízzel felöntjük. Ezután mehet bele a tejszín, a zöldfűszerek és a paradicsom is. Sűrűsödésig visszaforraljuk és beletesszük a csirkéket. Mehet be a sütőbe 200 fokon 20-25 percre, de mineképp ellenőrizzük a puhaságát. Ezután kivesszük, megszórjuk parmezánnal, majd újabb 5 percre berakjuk a sütőbe és kész is!
Köretként salátával vagy rizzsel tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat