Anyukám karfiollevese

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 43 kalória
  • Kenikő
Megosztás

A karfiolt, sárga- és fehérrépát, zellert tisztítsd meg.
A karfiolt szedd rózsáira, a répákat karikázd fel, a zellert kockázd fel.
Tedd fel főni, amikor már félig puha, fűszerezd!
Kevés olajon, a lisztből készíts rántást, tűzről félrehúzva hintsd rá a pirospaprikát.
Miután a levest berántottad, még tedd bele az apróra vágott zöldpetrezselymet.
Forrald fel ismét, majd zárd el a tűzhelyet, és készen is van.


Hozzávalók
  • fej karfiol
  • egész sárgarépa
  • egész fehérrépa
  • db zeller
  • kevés finomra vágott zöldpetrezselyem
  • ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • kevés pirospaprika
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ek liszt  
  • kevés Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat