Angol csirkesaláta

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 717 kalória
  • gergoo
Megosztás

A csirkemelleket sós vízben puhára főzzük, bőrét leszedjük, kicsontozzuk, apróra vágjuk. A majonézt elkeverjük a lereszelt tormával, a paradicsompürével, a konyakkal és a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk. A salátát megtisztítjuk, a leveleket tálra rendezzük, ráhalmozzuk a kihűlt húst, leöntjük a majonézzel.
Elrendezzük rajta a felkarikázott tojást, végül narancsszeletekkel díszítjük.
Önálló hideg fogásnak is alkalmas, tartalmas majonézes saláta.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • db Tesco Finest friss tojás (kemény)
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • dl majonéz  
  • db torma
  • dl tejszín
  • 0.5 db narancs leve
  • ek paradicsompüré
  • 0.40 kg csirkemell (filé)  
  • cl konyak
  • db narancs
  • db fejes saláta
Vegye meg a hozzávalókat